Național Ultima oră
Denisa are 26 de ani, este polițistă și a câștigat „doar” 3 medalii de aur, 1 de argint și 1 de bronz la Mondialul din Rotterdam
Denisa are 26 de ani, este polițistă și a câștigat „doar” 3 medalii de aur, 1 de argint și 1 de bronz la Mondialul din Rotterdam
08/08/2022 ⋅ 0 comentarii

Ileana-Denisa Știrbulescu are 26 de ani, este polițistă și a câștigat „doar” 3 medalii de aur, 1 de argint și 1 de bronz la Mondialul din Rotterdam.

„Dintotdeauna mi-a plăcut să fac mișcare, motiv pentru care am început să practic luptele libere, în orașul meu. Apoi.. am început cu atletismul”, spune Denisa.

După admiterea la Academia de Poliție, începea povestea „de aur” a Denisei, spun reprezentanții Poliției Române într-o postare pe pagina de socializare. 

A participat la numeroase competiții sportive, atât din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, cât și la concursuri naționale sau pentru amatori. 

După 2 ani lucrați în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, s-a mutat la Centrul Național SIS, unde se află și în prezent. 

La doar 26 de ani, Denisa este și instructor de fitness, tehnician nutriționist și consilier sportiv.

Conform aceleiași surse, Ileana-Denisa Știrbulescu a participat încă din primul an de academie la concursurile naționale de ateltism ale Ministerului Afacerilor Interne, unde s-a aflat, de fiecare dată, pe podium. Ultima performanță având-o chiar anul acesta, în luna iunie, unde a obținut aurul la proba de 800m și la proba de cros. 

În 2016 și 2017, a participat la Campionatele Naționale, unde a câștigat aurul, cu echipa, proba de maraton (cursa de 42 km), și la proba de cros.

Anul acesta, la Campionatul Mondial de la Rotterdam, World Police & Fire Games, a venit acasă cu 5 medalii:

  • AUR la proba de alergare 800m
  • AUR la proba de Stafeta 4x100m
  • AUR la proba de Ștafetă 4x400m.
  • ARGINT la proba de alergare 10km individual
  • BRONZ la proba de alergare 5km individual

„Am muncit mult pentru a atinge nivelul competiției. Performanțele… se ating doar prin muncă.”, spune Denisa.


Foto: Facebook / Poliția Română


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.