Național Ultima oră
Prima Gală „La Blouse Roumaine” va avea loc la începutul lunii noiembrie
Prima Gală „La Blouse Roumaine” va avea loc la începutul lunii noiembrie
30/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la fondarea comunității „La Blouse Roumaine”, 10 ediții ale Zilei Universale ale Iei.

Cu acest prilej, reprezentanții comunității lansează o invitație la prima Gală La blouse roumaine, ce va fi organizată în format hibrid (online și fizic, la București) în zilele de 6 și 7 noiembrie 2022. Zilele coincid cu datele de lansare ale paginii Facebook La blouse roumaine din 2012. 

„Dorim să ne manifestăm aprecierea și recunoașterea pentru oamenii, comunitățile, organizațiile și instituțiile care au contribuit la nașterea și evoluția unei mișcări unice de renaștere a iei și cămășii românești, de recuperare a cunoașterii tradiționale și transmitere a moștenirii noastre culturale. 

Până la publicarea detaliilor, vă rugăm să vă exprimați aprecierea și recunoștința față de toți cei care au contribuit în comunitatea voastră, fie că este locală sau virtuală. Astfel, așteptăm nominalizări la prima ediție a Premiilor La blouse roumaine, venite din partea comunității. Acestea se pot face în cadrul noului nostru grup - "La blouse roumaine 10 - Apreciere și recunoaștere"  sau la adresa de email lablouseroumaine10@gmail.com.  Împreună continuăm povestea.”, spun organizatorii evenimentului. 


Foto: La blouse roumaine


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.