Național Ultima oră
Excepțional! David Popovici a cucerit medalia de AUR în proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de la Budapesta
Excepțional! David Popovici a cucerit medalia de AUR în proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de la Budapesta
20/06/2022 ⋅ 1 comentarii

David Popovici este campion mondial! David a înotat magistral cursa de 200 m, a fost al doilea două lungimi de bazin, dar finalul a fost unul spectaculos. Cu 1:4321 David a stabilit un nou record mondial de juniori.

„Viteza nativă și stilul remarcabil de înot l-au transformat în noua stea a înotului mondial, la 17 ani!  În tribune au fost părinții săi, antrenorul Adtrian Rădulescu, Camelia Potec și mulți români care au trăit acest moment istoric. David Popovici, felicitări! România e mândră de tine!”, au transmis reprezentantii COSR.

„Sunt absolut obosit. Piscina e foarte rapidă. M-a ajutat faptul că oamenii pe care îi iubesc m-au privit și cei de acasă au crezut în mine. Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei. Acum voi merge să mă refac și voi fi gata pentru proba de 100 de metri. Treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanță”, a declarat NOUL CAMPION MONDIAL al probei de 200 m liber, conform FRNPM.

Foto: FRNPM

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

22.06.2022 20:05
Daniela Istrate
Felicitari , copile!!In primul rand tie, apoi parintilor si nu in cele din urma antrenorului tau!!!Oare unde te-ai antrenat???Ca edilii nostri nu sunt in stare sa construiasca un Bazin de inot pentru voi...