Ultima oră Externe
Vieți frânte de război. Gimnasta Katya Dyachenko, în vârstă de 11 ani, a murit sub dărâmături la Mariupol
Vieți frânte de război. Gimnasta Katya Dyachenko, în vârstă de 11 ani, a murit sub dărâmături la Mariupol
24/03/2022 ⋅ 0 comentarii

Era gimnastă, avea doar 11 ani și o viață întreagă înainte pentru a străluci. Din păcate, Gimnasta Katya Dyachenko a murit în bombardamentele din Mariupol.

Antrenoarea Anastasia Meshchanenkova a anunțat decesul Katyei pe Instagram: „Sincere condoleanțe familiei. Nu este nimic mai rău decât moartea copiilor...Nu vom ierta niciodată asta! Ucigașii de copii vor arde în iad!”.

Potrivit unui raport au autorităților de la Kiev, din 24 februarie trupele ruse au ucis 121 de copii ucraineni și au rănit cel puțin alți 167.  În prezent, din cauza bombardamentelor, este imposibil de stabilit numărul morților din Mariupol. Potrivit rapoartelor trimise de către consiliul local, atacurile aeriene necruțătoare ale forțelor ruse transformă orașul Mariupol în „țara morților”.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.