Național Social Ultima oră
Mihai Neșu împlinește astăzi 39 de ani. Nici acum nu vrea nimic pentru el, ci pentru copiii și adulții cu dizabilități
Mihai Neșu împlinește astăzi 39 de ani. Nici acum nu vrea nimic pentru el, ci pentru copiii și adulții cu dizabilități
19/02/2022 ⋅ 3 comentarii

În urmă cu doi ani, când împlinea 37 de ani, Mihai Neșu avea pentru noi toți un mesaj mai mult decât emoționant. 

 Zicea atunci Mihai Neșu așa: „Din 2011, de când m-am accidentat și am rămas paralizat, am devenit dependent de cei din jur. Adică de voi. Și în ciuda faptului că se zice că toți te lasă la greu, voi sunteți de 9 ani alături de mine, tot mai mulți, tot mai buni, mă ajutați mereu și în fiecare an de ziua mea mi-ați dăruit tot ce mi-am dorit. Anul acesta de ziua mea nu vreau nimic pentru mine.

Dar îmi doresc pentru copiii cu dizabilități și părinții lor. Îmi doresc să aibă un loc minunat unde copiii să facă terapie, dar să se simtă ca la joacă, bucuroși, fericiți, iar părinții lor să se simtă relaxați. Îmi doresc pentru ei un complex de recuperare cu săli de terapie ultra performante, bazin, grădini senzoriale, fermă de animale, grădini cu legume și pomi fructiferi, locuri de joacă adaptate și, bineînțeles, cazare pentru cei de departe. Și toate în regim caritabil.

Pentru ca acest vis să devină realitate, Fundația Mihai Neșu a demarat o strângere de fonduri pentru a aduna suma necesară construirii complexului, care se ridică la 3,5 milioane de euro”. 

Astăzi,19 februarie 2022, Mihai Neșu împlinește 39 de ani. Dorința lui merge în aceeași direcție: copiii și adulții cu dizabilități. Numai că, din cauza majorării prețurilor materialelor de construcții, Fundația Mihai Neșu are nevoie de 1,5 milioane de euro în plus, față de suma estimată inițial, pentru finalizarea lucrărilor Complexului de recuperare „Sfântul Nectarie” din Oradea.  

„S-au scumpit practic toate materialele de construcții, vom avea nevoie să strângem 1 milion și jumătate de euro”, a declarat Mihai Neșu la Antena 1.

Până acum, peste 60.000 de oameni s-au adunat în jurul dorinței sale de a face bine copiilor și adulților cu dizabilități.

„39 - ultimii trăiți din iubirea a peste 60 mii de oameni care îl susțin cu inima și cu fapta, donând pentru visul lui dedicat copiilor și adulților cu dizabilități. Va mulțumim pentru iubire! Viata ta in mainile lui Dumnezeu Mihai Neșu! Dumnezeu a ascultat gândurile tuturor si azi ești aici. La mulți ani fericiți! Mulțumim!”, au scris astăzi, de ziua sa, reprezentanții Fundației Mihai Neșu pe pagina de socializare. 

Ajutorul pentru finalizarea lucrărilor poate fi oferit prin donații online, sponsorizări, prin comandarea unui produs MNF sau prin SMS la 8844 cu textul CRED. 

Fundația acceptă și donații din partea firmelor de construcție, pentru mai multe detalii puteți scrie pe adresa info@mnf.ro sau la numărul de telefon 0721 366 252.

Donațiile pot fi făcute în următoarele conturi:

IBAN RO63BTRLRONCRT0246793101 – cont în Lei

IBAN RO13BTRLEURCRT0246793101 – cont în Euro

BIC – Swift BTRLRO22

IBAN RO17BTRLUSDCRT0246793101 – cont în USD

Mai multe detalii și jurnalul lucrărilor la Complexul de recuperare „Sfântul Nectarie”, AICI.

La mulți ani, Mihai Neșu!Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

21.02.2022 16:02
Ilies Ana Maria
La Multi Ani Mihai!!!Dumnezeu sa te binecuvânteze,sa iti dăruiască sănătate,fericire și tot ce îți dorești!!!Te apreciez foarte mult ,ești un om minunat din toate punctele de vedere!!!La Multi Multi Ani !!!🎉🎉🎉🎂🎂🎂🎂🎁🎁🎁
21.02.2022 00:09
Felicia Veres
La multi ani Mihăiță!! Ma rog ca toate visele sa ti le realizeze Dumnezeu!! Eu mai cred intr o minune, să te însănătoșească Dumnezeu, sa fii cum te a lasat el pe pământ, pe picioarele tale, nu in cărucior. Te pup si imbratisez cu mult drag, Felicia de la Cec bank, nu mai am nr tau de tel,de aceea nu te am mai contactat prin mesaje.
19.02.2022 20:02
Vasilica Toma
La multo ani fericiti si binecuvîntati de Bunul Dumnezeu!💕🌹😍