Național Ultima oră
Veteranul de război Ioan Barna a împlinit astăzi 99 de ani
Veteranul de război Ioan Barna a împlinit astăzi 99 de ani
16/02/2022 ⋅ 0 comentarii

Veteranul de război Ioan Barna a împlinit astăzi, 16 februarie, frumoasa vârstă de 99 de ani. 

Cu acest prilej, reprezentanți ai Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”- Filiala Alba, l-au vizitat pe veteranul de război din localitatea Mihalț. 

Veteranul de război maior în retragere Ioan BARNA s-a născut la 16.02.1923 și a ținut să povestească celor prezenți că a facut parte din Regimentul 2 Pontonieri Alba Iulia. 

În jurul sărbătoritului s-au adunat la ceas de sărbătoare pe lângă familie și militari, și oficialități locale. 

„Alături de familia frumoasă a distinsului veteran, care îl înconjoară cu multă dragoste, la acest eveniment emoționant și cu o încărcătură aparte au mai participat domnii Flavius BREAZ - primarul localității Mihalț, col.(rtr.) Nicolae PANDURURU - președinte ANCMRR sucursala Alba, și col.(rtr.) Ovidiu NEAMȚU - vicepreședinte sucursală. La mulți ani fericiți și multă sănătate, brav veteran Ioan BARNA!”, au transmis reprezentanții AMVVD Alba.

Mulți ani cu sănătate, drag veteran!


Foto: Facebook / AMVVD Alba


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.