Național Ultima oră
Înotătorul Avram Iancu, primul român care obține Titlul mondial pentru performanţă în ape deschise
Înotătorul Avram Iancu, primul român care obține Titlul mondial pentru performanţă în ape deschise
05/02/2022 ⋅ 5 comentarii

A reușit! Înotătorul Avram Iancu, primul român care obține titlul mondial pentru performanţă în ape deschise. 

Înotătorul Avram Iancu, de meserie bibliotecar la Petroşani, judeţul Hunedoara, cel care a înotat 12 ore neîntrerupt anul trecut în Canalul Bega, la Timişoara, a câştigat prestigiosul premiu "Performance of the Year 2021" la înotul în ape deschise. 

„Români, e oficial, ÎMPREUNĂ AM ÎNVINS! ! 

Sunt primul român care reușește să realizeze cea mai mare performanță din lume la înotul în ape deschise. 

Este pentru prima dată în istoria premiilor World Open Water Swimming Association când titlul mondial "Performance of the Year (2021)" ajunge în ROMÂNIA, HUNEDOARA, PETROȘANI.

După 8 ani de înot extrem în apele învolburate ale lumii, am reușit să realizez cea mai mare performanță în domeniu, ducând numele ROMÂNIEI pe cea mai înaltă treaptă a recunoașterii internaționale.

Mă bucur să știu că revoluția românească pe care am pornit-o la înotul în ape deschise în 7 august 2014,  a determinat și pe alții români să înoate și să dezvolte acest sport. Specialiștii de la WOWSA,  cărora le mulțumesc, au sesizat performanța mea unică și au nominalizat-o ca atare.

Marele merit al acestei victorii este al tuturor românilor care m-au votat!

Mulțumesc fanilor din lumea întreaga!

Mulțumesc echipei de suport și tuturor sponsorilor mei.

Mulțumesc tuturor reprezentaților presei care s-au implicat în campania de vot.

Mulțumesc și celor care vor distribui această izbândă!

Dumnezeu să binecuvânteze ROMÂNIA!”, a fost mesajul postat de Avram Iancu pe pagina de socializare.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

07.02.2022 17:15
Otilia
Singurătatea alegătorului de cursa lunga...prin extrapolare... ar deveni singularitatea inotatorului de cursa lunga. Ma simt onorata sa fiu contemporana acestui binecuvantat roman!
07.02.2022 01:19
Dyane
Multe Felicitari si succes in continuare ca, inca mai exista Campioni pentru Romania !!
06.02.2022 22:43
CAMELIA-VIORICA MMANEA
Nu degeaba porți un nume atât de celebru pentru dragostea lui față de România noastră deci avem încă un campion,mondial chiar,sincere felicitări pentru un asemenea important record,știu că a fost greu dar ai reușit minunea,ești mândria noastră!
06.02.2022 10:37
Almajan Petru
Cam rar se întîmplă, dar acum,exact ca pe vremea lui G.Hagi,a N.Comaneci sau a tinerilor noștrii victoriosi în diferite domenii,mă simt mîndru că sunt român.Doamne binecuvinteaza România mea dragă !
06.02.2022 08:45
Cornelia Neamtu
Felicitări din inimă pentru această prestigioasă realizare și multumim pentru toate eforturile de toate felurile , personale și ale tuturor celor care, în orice fel , au contribuit la realizarea ei Sunt mandra de asemenea Români !!