Național Ultima oră
Emilia Corbu a câștigat titlul național al floretistelor junioare
Emilia Corbu a câștigat titlul național al floretistelor junioare
11/01/2022 ⋅ 0 comentarii

Titlul național al floretistelor junioare a fost câștigat de Emilia Corbu. Cu această victorie, sportiva de la CSTA București își păstrează titlul câștigat și la ediția 2021 a Naționalelor individuale. 

Emilia Corbu a adunat nouă victorii din zece posibile în grupe, iar pe tabloul principal nu a avut rivală! S-a impus la diferențe categorice în optimi și în sferturi, iar în semifinală a învins-o pe Teodora Șofran cu 15-5. A doua finalistă a fost  Karina Vasile, învingătoare cu 15-10 în meciul cu Maria Teodorescu. Ultimul act, dintre Emilia Corbu și Karina Vasile a fost la dispoziția Emiliei, care a câștigat partida cu 15-6, adăugându-și în palmares un nou trofeu la juniori după cele două cucerite anul trecut – campionatul național și Cupa României! Medaliile de bronz au fost obținute de Maria Teodorescu (CSTA București) și Teodora Șofran (CSA Steaua).

Foto: Facebook / Federația Română de Scrimă

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.