Național Ultima oră
Are 16 ani și a dispărut de acasă din data de 2 ianuarie. Poliția cere ajutor oamenilor pentru a-l găsi
Are 16 ani și a dispărut de acasă din data de 2 ianuarie. Poliția cere ajutor oamenilor pentru a-l găsi
08/01/2022 ⋅ 0 comentarii

UPDATE, 10.01. 2022: Adolescentul a fost găsit!

Știrea inițială:

Un băiat în vârstă de 16 ani, din municipiul Bacău, este căutat de poliţişti după ce a fost dat dispărut de familie. Familia nu mai are nicio informație despre el din data de 2 ianuarie, iar Poliția a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l găsi, informează Digi24.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat că băiatul ar fi plecat de acasă pe 2 ianuarie şi nu s-a mai întors.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Tomozei Constantin, de 16 ani, din municipiul Bacău, judeţul Bacău. În seara zilei de 2 ianuarie, tânărul ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent", a precizat Păduraru.

Băiatul are 1,80 metri înălţime, 70 kilograme, ochii căprui, tenul deschis şi părul şaten. La data dispariţiei, purta pantaloni de culoare închisă, hanorac albastru şi avea un ghiozdan albastru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia municipiului Bacău, la telefon 0234.202056 sau Dispeceratul IPJ Bacău, la telefon 0234.202000, ori să apeleze 112. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.