Din Arad Diverse
”Bătrâna Doamnă” a câștigat la Reșița și a urcat pe locul 2 în Liga a 2-a
”Bătrâna Doamnă” a câștigat la Reșița și a urcat pe locul 2 în Liga a 2-a
27/10/2019 ⋅ 0 comentarii

CSM Reşiţa a înregistrat împotriva UTA-ei o nouă înfrângere pe teren propriu în acest campionat. Cu 3-2 au câştigat arădenii, după ce au marcat în prelungiri prin super-execuţia lui Romario Moise, asta după ce fuseseră egalaţi, deşi avuseseră 2-0.

UTA a început excelent meciul din Valea Domanului şi după doar un minut şi câteva secunde avea deja 1-0, după ce Bruno Vasiu a trimis inexplicabil spre propria poartă o minge centrată la prima bară dintr-un corner bătut de Moise. Ciprian Rus a deviat şi el puţin mingea, astfel că probabil el va fi creditat cu golul, deşi aportul lui a fost aproape zero. Căpitanul UTA-ei ar fi putut totuşi marca un gol adevărat în minutul 11, însă mingea a trecut razant pe lângă bara colţului lung, dar a făcut-o în schip Romario Moise (23), direct dintr-o lovitură liberă de la aproape 30 de metri, lângă bara din dreapta lui Zimmermann.

Apoi Reşiţa a preluat controlul, însă a dominat steril şi nu a pus probleme la poarta lui Iacob. Însă chiar înainte de pauză, Buhăcianu a ratat incredibil din 7 metri central, trimiţând cu latul peste, deşi era singur cu Zimmermann, după o pasă ideală a lui Ursu. Ar fi fost 0-3 înainte de intrarea la vestiare şi partida ar fi fost decisă.

În partea secundă, UTA a continuat să joace cartea apărării şi a cedat de două ori. Florin Ilie (47) a deviat în propria poartă o minge şutată de Ehmann, prinzându-l pe Iacob pe picioar greşit, iar Florin Cioablă (69) a adus egalarea cu o lovitură de cap din 6 metri, după o centrare pefectă a lui Danci. Poziţia din care a plecat însă Cioablă a fost una suspectă de offside, dar, chiar şi aşa, UTA a fost pedepsită pentru anti-joc.

A fost rândul apoi reşiţenilor să se retragă şi criza de isterie a lui Leontin Doană parcă avea să anticipeze scorul final. Au fost ocazii mari de o parte şi de alta, prin Melinte salvator în faţa lui Dat (78) sau Vlădia în faţa lui Buhăcianu (90+1), însă o super-execuţie a lui Romario Moise avea să decidă jocul. Mijlocaşul a profitat de o respingere înalţă în faţă, a reluat dintr-o foarfecă laterală de pe 16 metri şi l-a lăsat fără reacţie pe Zimmermann, mingea intrând în plasă pe lângă bara din stânga portarului.

S-a terminat 3-2 pentru UTA, care acumulează 26 de puncte şi depăşeşte Turris-Oltul la golaveraj, situându-se pe locul 2, la un punct în spatele liderului CS Mioveni. Arădenii au însă trei restanţe. CSM Reşiţa rămâne cu 15 puncte şi e pe locul 16, retrogradabil.

Sursa: prosport.ro

Foto: uta-arad.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.