Național Din Arad Religie Life Ultima oră
Peste 600 de copii din Arad au participat la Concursul „Colindăm, Doamne, colind!” organizat de Arhiepiscopie
Peste 600 de copii din Arad au participat la Concursul „Colindăm, Doamne, colind!” organizat de Arhiepiscopie
24/12/2021 ⋅ 0 comentarii

„Toată obștea creștinească / Astăzi să se veselească / C-o stea mare s-a ivit / Sus la Sfântu Răsărit....”

Peste 600 de copii din județul Arad au participat la Concursul „Colindăm, Doamne, colind!” organizat de Arhiepiscopie și desfășurat în perioada 22 noiembrie – 22 decembrie 2021.

Astfel, la cea de-a III-a etapă a proiectului „Slujirea Ortodoxiei în pandemie”, organizată la inițiativa Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, au participat 31 de parohii cu peste 600 de suflete care și-au unit vocile pentru a vesti Nașterea Domnului. 

În această perioadă, copiii și tinerii din parohiile Eparhiei s-au înregistrat interpretând diferite colinde și le-au transmis părintelui Gabriel Streulea, inspector eparhial pe probleme misionare. 

  • Corurile au cântat câte 5 colinde, dintre care una impusă: ”Când pământu s-o făcutu”
  • Cei care au participat la individual au cântat câte 3 colinde, dintre care una impusă: ”Toată obștea creștinească”

Ajunși acum la destinație, Ieslea Bethleemului, concursul s-a încheiat, iar concurenții-colindători își vor afla în curând și răsplata: premierea.

Așadar, mare sărbătoare mare va avea loc duminică, 16 ianuarie 2022, la ceas de seară, în Catedrala Veche a Cetății Aradului. 

Până atunci, vă facem cunoștință cu cei mai frumoși colindători din Arhiepiscopia noastră.


Sărbători cu bucurie, liniște și împăcare!


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.