Național Din Arad Sănătate Religie Ultima oră
Copii pentru copii, de Crăciun! Corul „Sf. Ioan Botezătorul” de la Catedrala Veche a colindat copiii internați la Pediatrie II
Copii pentru copii, de Crăciun! Corul „Sf. Ioan Botezătorul” de la Catedrala Veche a colindat copiii internați la Pediatrie II
24/12/2021 ⋅ 0 comentarii

Însoțiți de Părintele Gabriel Streulea și Părintele Tiberiu Ardelean, copiii care dau viață corului ”Sf. Ioan Botezătorul” de la Catedrala Veche din Cetatea Aradului au făcut ieri, 23 decembrie, un gest de suflet. Neuitând de cei care în aceste zile de sărbătoare nu sunt în sânul familiilor ci pe un pat de spital, au mers să vestească Nașterea Domnului la Spitalul de Pediatrie II din cadrul Spitalului Județean Arad.  

Dincolo de colind, dincolo de gestul lor în Ajun de Crăciun, copiii de la Catedrala Veche, de care cu mare drag ne bucurăm la fiecare Liturghie la care participăm acolo, ne-au dat o frumoasă lecție de viață: indiferent cât de bine ți-ar fi, indiferent, poate, de neajunsurile tale, indiferent de bucurii sau tristeți, întotdeauna este loc pentru a face o bucurie celorlalți.  

Corul de copii ”Sf. Ioan Botezătorul” a fost, ieri, deschizător de drumuri. Pentru că după colindul lor, același Părinte Gabriel Streulea, însoțit de Grupul psaltic ”Sf, Ioan Damaschin” al cărui dirijor este, a mers să ducă marea Veste a Nașterii Domnului cadrelor medicale și pacienților aflați în suferință în spitalele arădene. 

HRISTOS SE NAȘTE, SLĂVIȚI-L! HRISTOS DIN CERURI, ÎNTÂMPINAȚI-L! 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.