Național Ultima oră
Transalpina, închisă temporar între Rânca și Obârșia Lotrului din cauza vremii
Transalpina, închisă temporar între Rânca și Obârșia Lotrului din cauza vremii
08/10/2021 ⋅ 0 comentarii

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că Transalpina a fost închisă temporar între Rânca și Obârșia Lotrului din cauza vremii nefavorabile.

Potrivit CNAIR, decizia a fost luată din cauza poleiului pentru protecția participanților la trafic. Astfel, CNAIR și Poliția Rutieră au hotărât închiderea circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800).

„Măsura închiderii temporare a circulației rutiere pe acest sector de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă”, a transmis CNAIR.

Meteorologii au avertizat vineri că urmează un weekend cu vreme foarte rece, cu precipitații în mai multe regiuni ale țării și chiar cu ninsori în zonele montane.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.