Național Ultima oră
Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul de la Budapesta la proba de dublu
Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul de la Budapesta la proba de dublu
17/07/2021 ⋅ 0 comentarii

Mihaela Buzărnescu a câștigat sâmbătă finala de dublu a turneului de la Budapesta, unde a făcut echipă cu reprezentanta țării gazdă, Fanny Stollar. Perechea româno-maghiată a învins în finală cuplul alcătuit din Aliona Bolsova Zadoinov (Spania) și Tamara Korpatsch (Germania).

Mihaela Buzărnescu și Fanny Stollar s-au impus în două seturi, cu 6-4, 6-4, după o oră și 17 minute de joc. Ele sunt recompensate cu 10.300 de dolari și cu 280 puncte WTA.

Mihaela Buzărnescu a cucerit astfel al doilea său titlu WTA la dublu, după cel obţinut în 2018 la Strasbourg, alături de Raluca Olaru.

Pentru Buzărnescu aceasta a fost a şasea finală WTA la dublu. Sportiva a mai jucat trei finale în 2018, la Praga (alături de belarusa Lidia Morozova), la Nottingham (alături de britanica Heather Watson) şi la Eastbourne (alături de Irina Begu). Anul aceasta a mai disputat o finală de dublu, la Bogota, alături de Anna-Lena Friedsam (Germania).

Imediat după finală, Mihaela Buzărnescu va pleca la Tokyo, unde s-a calificat în ultimul moment pentru Jocurile Olimpice, devenind astfel cea de-a 101-a sportivă a delegației române.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.