Național Ultima oră
Marian Drăgulescu, Larisa Iordache și Maria Holbură, în linie dreaptă spre Jocurile Olimpice
Marian Drăgulescu, Larisa Iordache și Maria Holbură, în linie dreaptă spre Jocurile Olimpice
05/07/2021 ⋅ 1 comentarii

Aflaţi în cantonamentul de la Izvorani, reprezentanţii României în concursul olimpic de gimnastică, Larisa, Maria şi Marian, dar şi antrenorii lor, Lăcrămioara Modovan, Cristi Modovan şi Ştefan Gal sunt mândri să poarte tricoul Team Romania. 

La 40 de ani, Marian Drăgulescu va participa pentru a 5-a oară la Jocurile Olimpice: "Dintotdeauna mi-am dorit să câștig medalia de aur, este singura medalie din palmares care îmi lipsește. Am fost foarte aproape în 2004, am fost și favorit în 2008 atât la sol cât și la sărituri, dar în continuare visul meu este viu, speranța moare ultima. Lupta va fi cu mine însumi , nu mă interesează de ceilalți concurenți. Fiecare competiție își are povestea și istoria ei. Am fost și favorit și am greșit, sau au fost anumite competiții unde nu am fost favorit și am câștigat".

Între două antrenamente, Larisa demonstrează încă o dată cât este de puternică: "Tokyo va fi o provocare pentru mine. Nu mai am nimic de pierdut, sper să fim cu zambetul pe buze după ce vom termina competiţia", iar Maria este încrezătoare în şansa sa: "faptul că nu am şanse la medalii, nu mă descurajează. Mi-am dorit să fiu la Jocurile Olimpice şi o să fie o onoare să concurez pentru România".

Federația Română de Gimnastică

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

10.07.2021 08:11
Margareta Vlad
Multumim pentru munca voastra asidua .Mult succes si noroc la Tokyo ! Medalii cat mai multe !