Național Ultima oră
Numele lui este Victor, este clasa a X-a și a câștigat Premiul I la concursul ”NASA - Scientist for a day”
Numele lui este Victor, este clasa a X-a și a câștigat Premiul I la concursul ”NASA - Scientist for a day”
31/05/2021 ⋅ 5 comentarii

Premiul I pe țară în cadrul concursului “NASA- Scientist for a day” a fost câștigat de un elev al Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești.

Numele lui este Victor Dragomir, elev în clasa a X-a, iar anunțul a fost făcut de Centrul Județean de Excelență Prahova. 

“Premiul I pe țară a fost obținut de DRAGOMIR VICTOR – elev în clasa a X-a la Colegiul Național “Ion Luca Caragiale” Ploiești. El studiază astronomia, de patru ani, în Centrul Judetean de Excelenta Prahova - Ploiești, alături de doamna profesoară Osman Mariana. “Scientist for a day” este o competiție de eseuri în care elevii au fost invitați să elaboreze un studiu de caz în vederea explorării unui obiect ceresc: Ariel, Oberon şi Titania (sateliți ai lui Uranus). Lucrările au fost jurizate de o comisie în care care s-a aflat și un inginer de la NASA”, este anunțul făcut de reprezentanții Centrului Județean de Excelență Prahova. 

Foto: Facebook / Centrul Județean de Excelență Prahova

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

03.06.2021 12:24
IVANOVICI
Felicitari, sa ai o viata plina cu realizari, felicitari parintilor si profesorilor
03.06.2021 06:36
Vlad Catalina
Minunat! Să fii sănătos și mergi mai departe! Poate va fi ca in Star Trek...
02.06.2021 19:29
Daniela Munteanu
Felicitări!
01.06.2021 22:11
Ciprian Dragomir
Multumim frumos !
31.05.2021 21:40
Ioana Drăgulin
Felicitări Victor!