Din Arad Ultima oră Religie
Program inedit organizat de Arhiepiscopia Aradului la Mănăstirea Gai, marți, de Ziua Copilului
Program inedit organizat de Arhiepiscopia Aradului la Mănăstirea Gai, marți, de Ziua Copilului
28/05/2021 ⋅ 0 comentarii

Arhiepiscopia Aradului organizează, marți, 1 iunie, de Ziua Copilului, programul ”Ziua Copilului în Biserică” într-un loc cu totul inedit: Mănăstirea Gai. 

Și cum cei mici, cărora le este adresat programul, știu deja că e bine ca ”totdeauna lucrul tău să-l începi cu Dumnezeu”, începând cu ora 11.00, vor participa la un scurt program de rugăciune oficiat în Biserica Mănăstirii Arad-Gai. 

De la 11.15, Georgiana Popan îi va purta pe cei prezenți în lumea poveștilor religioase și a cântecelor bisericești, în fața Altarului de vară din curtea interioară a Mănăstirii; 

Ora 12.30 va aduce cu ea jocul și voia bună împreună cu Gabriel Iazbinski; 

După rugăciune, joc, cânt și voie bună, de la ora 14.00, cum era și firesc, sărbătoriții zilei vor primi din partea organizatorilor daruri.  

Persoane de contact: 

-Părintele Gabriel Streulea 0757.754.568 

-Părintele Petru Ursulescu 0745.319.821  

 

"Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți, căci a unora ca aceștia este Împărăția lui Dumnezeu!" (Luca 18, 16) 

Hristos a înviat! Vă invităm de 1 iunie să ne bucurăm împreună la mănăstirea Arad-Gai, începând cu ora 11:00!”a scris pagina de socializare Părintele Gabriel Streulea. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.