Din Arad Cultură
Conferință și lansare de carte, la Biblioteca Județeană ”Alexandru D. Xenopol” Arad
Conferință și lansare de carte, la Biblioteca Județeană ”Alexandru D. Xenopol” Arad
10/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Biblioteca Județeană ”Alexandru D. Xenopol” Arad va fi gazda unei conferințe și a unei lansări de carte. Evenimentul va avea loc miercuri, 11 decembrie, în Sala Astra, începând cu ora 12.00.

  Prof. univ. dr. Silviu Szentesi va susține conferința „Mediul de Afaceri - Provocări și Perspective”. Este vorba despre o radiografie a mediului economic prezent, dar mai ales despre provocările sale viitoare. Iar aceste încercări sunt mult mai aproape decât am fi tentați să credem. 

De asemenea, cu acest prilej va fi lansat și volumul „Business Administration”, aparținând aceluiași autor. Cartea se vrea a fi un instrument de lucru în abordarea unor afaceri. Volumul conține și câteva modele practice de business din diferite domenii, de aceea poate fi un ghid deosebit de util pentru studenți sau antreprenori. 

 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.