Național Ultima oră
Delegația României de sabie cadeți și juniori a adus în țară medaliile de la Campionatele Mondiale de Scrimă Juniori și Cadeți – Cairo 2021
Delegația României de sabie cadeți și juniori a adus în țară medaliile de la Campionatele Mondiale de Scrimă  Juniori și Cadeți – Cairo 2021
07/04/2021 ⋅ 0 comentarii

În această dimineață, delegația României de sabie cadeți și juniori a revenit în țară de la Campionatul Mondial de Scrimă. Sportivii au fost primiți cu flori și felicitați de către Secretarul de Stat al Ministerului Tineretului și Sportului, Adrian Cîrstea, de reprezentanții F.R.Scrimă,, C.S. Dinamo, C.S.A. Steaua, C.S. Riposta și părinți. 

Rezultatele obținute de delegația României, condusă de Marius Florea – Președinte F.R.Scrimă, la proba de sabie de la Campionatul Mondial de Scrimă Cairo 2021, se numără printre cele mai importante din ultimii ani:

  • Medalia de aur și titlul de Campion Mondial la Cadeți pentru Marco Șovar
  • Locul 3 și medalia de bronz la Juniori pentru echipa sabie feminin, compusă din Ilinca Pantiș, Maria Matei, Felicia Iacob și Mihaela Chițu;

Sponsorii oficiali DCNEU, FITERMAN PHARMA, sponsorii HELP NET, FLANCO și partenerii FRU FRU i-au felicitat și i-au asigurat că îi vor susține în continuare.

Toți participanții au primit cadouri de la SEBAMED și flori de la IRIS.

Medaliatii au fost recompensați cu câte un voucher de la FLANCO și CEC-uri oferite de către DCNEU, EVERSTED, ORIGIN PHARMA, SEBAMED și OPREMI MEDFARM, conform frscrima.ro.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.