Național Ultima oră
Aur pentru România la Campionatele Mondiale Juniori și Cadeți- Cairo 2021! Marco Șovar e campion mondial la sabie, cadeți!
Aur pentru România la Campionatele Mondiale Juniori și Cadeți- Cairo 2021! Marco Șovar e campion mondial la sabie, cadeți!
04/04/2021 ⋅ 0 comentarii
După o semifinală în care atacul și rabdarea i-au adus victoria cu 15-10 în fața americanului Colby Harley, Marco a avut de muncit în fața incomodului coreean, Junseong Park, scrie Federația Română de Scrimă.
Stângaciul nostru și-a valorificat cele mai bune acțiuni pe care le știe, a avut răbdare, a simțit distanța, și-a păstrat calmul pe planșă și a rezistat în fața unui sabrer agil și plin de energie care a întrerupt lupta de prea multe ori pe motive medicale.
Marco,  elevul lui Alexandru Chiculiță, a revenit de la 7-11 a câștigat cu  15-13  și  devine campion mondial.
Bravoo și echipei tehnice care l-a însoțit azi la asalturi, Constantin Sandu și Nicolae  Alexe și  celui care l-a descoperit, Cristian Lupu.
.
Credit foto: FIE

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.