Național Ultima oră
Hai, România! Cadeții și Juniorii noștri iau astăzi startul la Campionatul Mondial de Scrimă de la Cairo
Hai, România! Cadeții și Juniorii noștri iau astăzi startul la Campionatul Mondial de Scrimă de la Cairo
03/04/2021 ⋅ 0 comentarii

 Echipele de sabie feminin și masculin cadeți au plecat la Cairo, pentru Mondialul de cadeți și juniori care va avea startul sâmbătă. 

Așadar, Cadeții și Juniorii noștri își încep astăzi aventura la Campionatul Mondial de Scrimă de la Cairo (3-11 Aprilie 2021).

Amalia Stan, Teodora Neagu, Denisa Șerban, Radu Nițu, Marco Șovar, Ionuț Duțu și antrenorii Sandu Constantin, Nicolae Alexe și Alexandru Sirițeanu sunt pregătiți pentru competiția din Egipt. Alături de sportivi și antrenori, se află și președintele Federației Române de Scrimă, Marius Florea, dar și arbitrul FIE Andreea Doană.  

Primii care dau piept cu emoțiile sunt sabrerii, urmați de floretiști, iar ultimii care vor intra în scenă sunt spadasinii 
Parcursul micilor campioni poate fi urmărit pe pagina  Federatiei Române de Scrimă sau pe site-ul oficial www.fencingegypt.com.

Succes, tricolori!


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.