Life Externe
Kirk Douglas a împlinit 103 ani. Este cel mai longeviv actor din istorie
Kirk Douglas a împlinit 103 ani. Este cel mai longeviv actor din istorie
09/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Legendarul artist american Kirk Douglas, unul dintre starurile cele mai populare si mai influente in cinematografie in anii 1950 - 1960, a implinit, luni, 103 ani, fiind cel mai longeviv actor din istorie. Michael Douglas, fiul actorului, a dezvaluit ca acesta isi doreste o aniversare discreta. 

Invitat la Jimmy Kimmel, fiul lui, Michael Douglas, în vârstă de 75 de ani, a declarat că tatăl lui nu îşi mai doreşte o mare petrecere de ziua lui, aşa cum făceau până acum în fiecare an, în preajma zilei de 9 decembrie, data lui de naştere. "Am trecut de faza în care ni se părea că 100 de ani este marea vârstă. Ne-am pregătit atunci. Am dat o mare pretrecere pentru el. Ok, a împlinit şi 100 de ani. A venit 101. Tata a zis: Ah, nu din nou o nouă petrecere. Dar tata, e o vârstă importantă. Apoi 102. Eu la fel, am vrut petrecere pentru el. Acum, înainte de 103, m-a implorat cu lacrimi în ochi: Te rog, hai să luăm doar o cină în familie. Adu copiii, asta e tot ce-mi doresc!", a declarat Michael, pe care îl vezi jos pe platourile de filmare ale primului lui film, în 1969, alături de tatăl lui.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.