Din Arad Life
(FOTO) Seara de Moș Nicolae în Arad. Copii, părinți, luminițe, daruri și multă bucurie
(FOTO) Seara de Moș Nicolae în Arad. Copii, părinți, luminițe, daruri și multă bucurie
05/12/2019 ⋅ 0 comentarii

Dacă e seara de Moș Nicolae, atunci e despre copii, luminițe, cadouri și multă bucurie. 

Zeci de copii și părinți au participat în această seară la aprinderea luminițelor din Pomul de Crăciun, înalt de aproximativ 18 de metri, din fața Palatului Administrativ. Pom pentru care au fost folosiți aproape 2000 de metri de șiruri luminoase și 120 de globuri dinamice.

Începând cu ora 17.30, sub privirile curioase ale copiilor de toate vârstele, a început momentul festiv din fața Primăriei. Magia sărbătorilor a fost creată de o companie din Franța, care a adus în centrul Aradului personaje luminoase și feerice, întruchipând îngeri de gheață și fulgi de nea. După Christmas Parade a urmat un concert extraordinar Iuliana Beregoi, însă momentul cu totul special a fost dat de sosirea lui Moș Nicolae care a aprins luminițele din pomul de Crăciun și a împărțit daruri tuturor. 

Tot în această seară a intrat pe șine și Tramvaiul lui Moș Crăciun, care va circula după programul deja anunțat. 

 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.