Național Ultima oră
Patru stejari vor fi plantați în România, la nașterea copilului Principelui Nicolae și al soției sale, Alina-Maria
Patru stejari vor fi plantați în România, la nașterea copilului Principelui Nicolae și al soției sale, Alina-Maria
06/11/2020 ⋅ 0 comentarii

În urmă cu câteva luni, pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, Principele Nicolae făcea cel mai frumos anunț: soția sa, Alina-Maria, era însărcinată cu primul lor copil.

În așteptarea pruncului regal, strănepotul Regelui Mihai, patru stejari vor fi plantați în patru spații geografice cu deosebită importanță pentru poporul român și Coroana României: În Cetatea Unirii, în Arad, la Pecica, în apropierea Stejarului Regelui Mihai plantat în 25 octombrie 1921, în Parcul Central din Găești și La Mănăstirea Dealu din Târgoviște, în apropierea Liceului militar ”Nicolae Filipescu”. 

Inițiativa aparține Mișcării pentru Regat și Coroană. 

Comunicat:

”Mișcarea pentru Regat și Coroană întâmpină nașterea noului vlăstar al Coroanei Române, pruncul Principelui Nicolae și al Alinei- Maria de Roumanie cu ”Stejarul Principelui Nicolae” pe care-l vom planta în aceste zile în patru spații geografice din România.

La Alba Iulia, în Cetatea Unirii, înfăptuite sub sceptrul Regelui Ferdinand și prin forța plină de iubire a Reginei Maria, lângă Sala Unirii.

La Pecica (Arad), în centru, în apropierea Stejarului Regelui Mihai plantat în 25 octombrie 1921.

La Găești (Dâmbovița) în Parcul Central, pe drumul străbătut de Regele Carol I în mai 1866.

La Mănăstirea Dealu din Târgoviște, aproape de Liceul militar ”Nicolae Filipescu” al cărui elev a fost Regele Mihai.

Fie ca rădăcinile acestor stejari să rodească înțelepciune și iubire, iar coroanele lor să atingă lumina cerească!

Un prunc se naște! Să-l primim cu bucurie și cu iubire!”

La rândul Său, Principele Nicolae a mulțumit pentru neprețuitul dar care va dăinui peste timp și de care se vor bucura și generațiile viitoare.

”Vă mulțumim Mișcarea Pentru Regat Și Coroană din suflet pentru acest dar care va dăinui peste timp și de care se vor bucura și generațiile viitoare!”, a spus Principele.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.