Utile Life
Există terasa perfectă?
Există terasa perfectă?
29/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Există oare terasa perfectă? Cu siguranță, DA. Pentru că orice loc care te face să te simți împlinit, prin starea de bine pe care ți-o transmite și prin confortul pe care ţi-l oferă, este locul perfect. Calitatea detaliilor fac diferența şi nu te mai saturi să le admiri, detalii care te fac să zâmbești ori de câte ori le observi, dându-ți acea satisfacție că ai făcut cele mai bune alegeri.

Să locuiești la bloc, în contextul actual al pandemiei, și numai gândul unei terase îți poate crea un oarecare confort. Acel gând să poți avea un loc al tău în care să poți scrie, citi, gândi la cele mai importante lucruri ale vieții sau să lenevești pur și simplu la soare cu o limonadă bună lângă tine, sau să te adăpostești de ploaie cu o cană de ceai fierbinte în mână… Locul unde să râzi, să plângi, să stai cu familia sau… să-ți suni prietenii pentru a face planuri de viitor, planuri de dincolo de pandemie. 

Ei bine, dacă să locuiești la bloc și numai gândul unei terase te poate relaxa, dacă locuiești la casă, ce scuză poți găsi să nu amenajezi o terasă cât o vacanță chiar la tine acasă?

Și dacă nu vrei să ai doar o terasă ci terasa la care și prietenii tăi visează şi şi-o doresc, atunci, primul pas este legat de alegerea mobilierului: canapelelescaunelemăsuța, și, normal, umbrela

Pentru a vă oferi o mână de ajutor, vă spunem doar cuvintele cheie care ar trebui să caracterizeze produsele alese: calitate, versatilitate, rafinament, confort, estetică, durabilitate. Desigur, ordinea este una aleatorie, și fiecare dintre voi o puteți ierarhiza după bunul plac. SAU… puteți merge pe mâna noastră și să optați pentru acele canapele, scaune, măsuțe și umbrele care vă scutesc în a face o ierarhizare a caracteristicilor, pentru că pur și simplu le au pe toate.

Și chiar le au! Nu o spunem doar noi, ci și cei care zâmbesc deja din… terasa perfectă!

Archdeco - mobilier, accesorii şi decoraţiuni premium

E-mail: contact@archdeco.ro

Tel: +40 745253880

Web: www.archdeco.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.